Slagverket och No Remorse

Hejhej :)

Idag har jag varit i skolan och övat i ca. 2 timmar, sen satte jag mig i Mac-salen och gjorde klart musikdata-uppgiften.
Sen gick jag till Slagverket som hade nattrea, och så köpte jag en övningsplatta, 2 par olika par trumstockar och sen en väska till det :)
Nu sitter jag på No Remorse, världens bästa musikställe :)

hare! hejdå /milla

Sportlov :)

Idag var jag, mamma och Cicci på cosmonova, fan vad coolt det är :) Kul var det :)

Imorrn ska jag spänna tandställningen, mindre kul, men sen ska jag till No Remorse :) Och på eftermiddagen kommer Evelina och Katarina, vi ska ha filmkväll :)

På onsdag ska jag, Cicci och Gustav på bio, och på söndag ska jag åka med Tony till Tove, hon fyller 20 år :) Grattis! :)

haha, jag har inge kul att skriva! // Camilla :D

Lördag

Hej! Nu har vi precis skjutsat sarah till bussen och sitter nu o kollar på melodifestivalen.

Sarah o Christa var här idag o vi gjorde klart vårat skolarbete som ska redovisas första dagen efter lovet, o eftersom sarah o christa ska till sälen över lovet så gjorde vi klart det idag, o de gick mycket bra!
I pluggpauserna åt vi lite godis o muppade oss i webbcamen, hahaha, bästa på dagen!

    

just de, här e vi:
  

hahahahaha, aa shit, skulle kunna lägga in massa bilder!
 
jao, sen åt vi lite mat o sen åkte de typ hem, tack för idag tjejor!

Vart jävligt sugen på att titta på gremlins efter att vi snacka om den filmen haha, så jävla bra! GIZMO GAGA!
http://www.youtube.com/watch?v=RN16Wgp48MI&feature=related- gremlins på bio.
hahaha, så jävla bra!

jaa, tror jag kanske ska gå ner till johanna o dom nu, kanske ska ta me mig filmen...hmm

hare bra!/ Emma

Torsdag

hej! Nu ligger jag i min säng med en snarkande ida vid sidan o lyssnar på lite bra låtar.
Idag var jag i skolan. Det var kul. Imorgon blir det mässa. Det ska också bli kul. Men något som är ännu roligare, DET ÄR SPORTLOV IMORN! fy satan va skönt, shit va jag ska vila upp mig o ta vara på de få dagarna.

Neä, men nu ska jag rota fram nån hårinpackning o göra nåt åt mitt slitna hår. Vill ha tillbaka mitt långa lockiga hår, vart tog det vägen om man får fråga? men men, sånna saker ska man inte bry sig om, imorn e de lov!

Hare bra!/ Emma

trallallaa

Nu sitter vi på webbdesignen o ska fortsätta med vår hemsida.

På bussen påväg till skolan var bara jobbig, MASSA barn! En hel klass från sunnerby, o en hel klass från kyrkis, o alla skulle till nynäs. Stackarna som stog o frös i ösmo fick vänta på en annan buss....men men..

Sen har vi lurre, info o layout, (svenska, o engelska?) lr?, sist näthandel.

Hej!/ Emma

Markus Krunegård

Jag skulle springa efter men trampa snett. Ibland gör man fel. Ibland gör man rätt
Hon skrek "stanna bilen kom igen bestäm dig" så jag stängde dörren o tänkte sen
O när jag tänker efter såhär långt efter så kan jag se hur fel det blev
Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel. Lev med det

http://www.youtube.com/watch?v=B4O2QGJfOP0- markus krunegård. Ibland gör man rätt ibland gör man fel.



/ Emma

Pizza och Fekke

Hejhej, nu var länge sen jag skrev igen :P

Igår var det en fullspäckad dag, första gick jag i skolan, slutade efter kören vid 16:00, och åkte hem. Jag var hemma i ca. 2 timmar, fixade till mig lite och packade, sen gav jag mig av mot bussen mot Nynäs för att käka pizza i Nynäs med Emma och Carro som jag träffar alldeles för sällan! Eller vi började med att gå till Willys och köpte lite godis som jag och Olov skulle ge till Linn tillsammans med lite andra prylar. Sen gick vi till Arenan, åt nästan upp min pizza innan jag gav mig av till Olov. Vi gick vidare till Erik där Tony också var. Sen gick vi tillslut till Linn där det var massa folk redan :)

Det är nu det roligaste börjar :P
Haha, Erik blev stupfull! Till en början trodde vi att han spelade, men sedan när man kände spritlukten så ändrade vi oss :P . Haha, han skulle pröva hur mycket saker han klarade på fyllan, han försökte spela gitarr, snackade fysik eller vad faan det nu var, haha och gå :P Efter ett tag så blev han inte bättre kan jag ju säga. . . Tillslut fick Olov gå hem med Tony till honom och jag fick gå med Erik i armkrok hela vägen hem till honom. Haha. han babblade på medan vi gick om att jag var en krok, och han också, fast han måste ju skriva på kontraktet.. Jag ba: Vilket kontrakt!? Han ba: Jag vet inte.. Ett sånt som man skriver på.. :P  När vi kom in till honom så spydde han ner sitt badrum, sen efter ett tag så tog jag in honom tills hans säng där han fick ligga med en balja... Haha, stackarn ;P Sen möttes jag och Olov utanför Erik hus, och så gick vi hem till Olov och sov :P.

Upp vid typ 9, käka frukost, spelade nåt skateboard-spel, och sen drog jag iväg och hade genrep med Nkbo, och nu är jag hemma! Om tre timmar så ska jag och Cicci hem till mormor o morfar och käka middag :) Mys ! Mamma och pappa åkte till Island igår, och kommer hem på tisdag.. :)

Och idag är det ju alla hjärtans dag! <3 Nån som har fått ett par rosor eller choklad eller nåt? :P Jag fick godishjärtan :P

Haha hare, / Camilla

Fredag

tjenatjena! Nu sitter jag och frida o chillar i hennes lägenhet, sketmysigt!
Va å åt pizza förut me milla o carro, härligt! oxfilé-me-bea-pizza, fast e typ fortfarande mätt, hehe, men den var asgod!
Gick sedan ner till kroken o höll frida sällskap medans de stängdes. Kändes lite läskigt att tassa ner till station när ingen annan var där, jag och mörkret, hehe.
neä, men men.  Nu ska jag äta godis!

hare bra!/ Emma


äntligen

äntligeeeeeen! Har jag pluggat klart, har fan suttit i typ en och en halv timme o svarat på 34 frågor om turismen, blä! och jag blir galen på tangentbordet, tror jag skrev varannat ord fel, så de tog väl den där halvtimmen att skriva om dom. Meeen äntligen klar, så nu ska jag ta mig en apelsin och chilla.

hare bra! /Emma

Romme

Hejsan hoppsan !

Igår var jag på Romme med skolan, fy satan vad kul det var! xD Jag gjorde en snygg jävla vurpa (kolla korten), och tog mig ner för svarta backen! Bland det läskigaste jag har gjort på länge ! :O Här kommer lite kort :)

          

ja, några.. :) Det var en lyckad dag :P

Men nu håller jag på att bli riktigt förskyld.. usch fy och blä..
Jag satt nyss och kollade på "Mandomsprovet" på facebook xD Om ni vill kolla, kolla på min profilsida så är den där, för jag har kommenterat den ;) det rekommenderar jag ;D

Imorrn fyller Evelina år, grattis! <3 Och imorrn så ska jag hem till Linn, hon ska ha fest, ska bli aaaskul :D:D <33

Här kommer lite andra kort från skolan :)

    

Ja, det var det, vi ses, hejdå <3 / Camilla

länge sen..

hmm, de va länge sen de skrevs nåt i den här, men jag har inte orkat, hehe.
jaja..vad har hänt da som e så viktigt att berätta...

Idag slutade vi halv tolv för våran lärare var sjuk, och de va sjukt skönt. När jag kom hem så åt jag lite, sen var det jättefint väder ute så jag skyndade mig sedan ut i stallet och tog en tur med florran. Sen har jag fixat lite i stallet o så, och nu sitter jag här.
Ikväll ska mamma och jag på yoga, hmm, jag som e så otroligt vig också, neä...men de e min moster som håller i de så de ska också bli kul o se.



I fredags var jag hemma hos frida o chillade, åt pizza o så. Sen klippte hon mig och slingade, hehe...jag vart inte nöjd med färgen så jag färgade om det, förlåt frida haha. men jag såg ju för taaaskig ut!
I lördags var jag på bio med Sarah, det var mysigt o filmen var bra, bröloppsduellen.

vafan, nu vet jag inte vad jag ska skriva, måste göra nåt annat, hare bra! /Emma

RSS 2.0