NRJ-Bilder!

Jajemän milla! här kommer de bilder kvällen igenom :)

            

Sådär, haha!Den sista bilden e tagen på grabbarna som joynade mig o carro när vi väntade på de andra, den tredje killen som inte e me på bilden va bäst, han dansade för oss, skitsnyggt! breakdance eller vad man säger, satan va bra han va! men aaa..
Milla va tyvär tvungen att åka hemåt, men efter NRJ så gick vi alla till macdonalds o käkade glass, o sedan tog vi oss hemåt :)
De var våran kväll, skikul! tack! :) <3

/ Emma

NRJ med er <3

Igår var jag, Emma, Carro, Putte, Robban, Måns, Markus och Carros klasskompis m.m.... på NRJ-festivalen :) Det var roligt, men inte riktigt min musikstil :P Haha, sorry, jag hann typ inte säga hejdå, det blev lite hastigt till tåget där.. ;P Innan det var jag, Emma o Carro på Sandys, där det fanns gamla gräslöksdressingar xD  
Får se om det kommer några bilder från Emma sen, jag hade ingen kamera med mig :)

Snart ska jag dra mig ner till Nynäs och umgås lite med Donald innan vi möter upp Max och åker in till Grönan :) The Hives ska ju spela där idag :) Sen när vi är där inne så kommer Olov också, ska bli himla kul :D

Så. see ya! /// Camilla <33

NOLLNING 2008!!!

Sorry att jag inte har skrivit på typ aslång tid, hinner inte med det nu när skolan är igång...

MEN nu ska ni få höra om min nollning som jag var med om igår kväll! :D

Här är några av 2orna som skulle nolla oss, de kom intågande efter att "Slaktaren" hade invigt nollningen. De ropade upp våra namn, och så fick vi dricka en dryck som innehöll vatten och tomatsås, SÅ äckligt!! Sedan fick vi sånna här blåa plastsaker som man har på fötterna i sjukhus, som vi skulle ha på huvet, och så fick vi en svart sopsäck som vi skulle ha på kroppen. Det kommer några bilder lite längre ner...



Jacob, Nisse och Björn otroligt snygga i sina dräkter xD



Johan och David, också riktigt heta i det där ;)



Vi blev indelade i lag, och så gick vi från skolgården till en park, där de parade ihop oss 2 och 2, och så blev vi ihopbundna, och så skulle vi springa med en apelsin mellan våra axlar, det var rätt skoj faktiskt ;P

Sen skulle vi sätta oss i en ring, och så skulle vi skicka godisar mellan munnarna i hela laget utan att använda händerna. I början gick det rätt bra när det var colaflaskor och fiskar, men sen när det var små runda saker så blev det genast mycket svårare!

Sen skulle vi ställa oss på ett led, och så skulle vi krypa fram till en tallrik där det var grädde, colasås, cholkadsås och Ketchup! Och så skulle vi äta upp det, alla i laget, en i taget. När jag gick fram så var det nån som työck ner mitt ansikte, så hela jag var full med grädde! Det var riktigt vidrigt!

Sen gick vi vidare, och när vi kom fram till ett annat ställe så skulle vi springa med en gurka mellan benen, runda en person lite längre bort, och sen springa tillbaka när nästa person skulle ta en tugga av gurkan och sen ta över den och springa.... Ganska kul.. De som förlorade blev insmorda med mums-mums :P

Sen var det klädstrecket! Man ska ta av sig sina kläder och lägga de i en linje, och det laget som får längst linje vinner... Det är en tradition som är med varje år ;)

Sedan gick vi vidare till det sista stället, den sista grejen innan vi blev 1or! Vi skulle ställa oss mot en stenmus med pannorna mot den, och när nån pickade oss på ryggen så skulle vi vända oss om och plunda. Och då tog de en vattenspruta och srutade oss i ansiktet, och sen slängde de mjöl över det = klister.

Sedan var vi ETTOR :D

Och medan allt detta pågick så var det folk som hällde Cola och vatten över oss. och var lite allmännt irriterande bara :P


Här står vi med våra lag "I RAKA LED!!"  som vi fick höra ett antal gånger igår...


Här är på festen efteråt, Petter stod för musiken som ni kanske ser på bilden. Det var riktigt kul, jag lärde känna massa nytt folk! Och nästa år är det jag som ska nolla ;P

 Kraaam Milla


en dålig dag...

vad e de för fel på mig...?
Varför kan jag inte vara posetiv o glad som alla andra....
Känner mig trött o tråkig, o i början på en förskylning, skit!
Men aja, alla kanske har dåliga dagar, men de här va en helt onödig dag som jag istället skulle kunna sova bort...
Men de e inger att bry sig om, jag måste bara få spy lite, skönt att de e fredag, fast de e ju jättekul i skolan hela tiden men aa...de ska bli skönt att gå på vandrig me klassen på måndag haha, de ska faktiskt bli kul :)

men aja, nu orkar jag inte skriva mer, tråkig som jag e, carro o sarah kan nog pigga upp mig som jag nu sitter o pratar me på msn, hare bra!/ Emma

Just de, imorn e de NRJ! <3

I skolan

Nu e vi i skolan, började halv tolv och nu har vi datakunskap :) very funny! men dags att börja jobba haha

höres senare!/ Emma

mmmmmarabou...

holahola! Kom hem för typ en halvtimma sen o sitter o dricker maraboukaffe, gottis gottis! De e sarahs, cahristas o min nya grej haha
Idag har vi köpt ett skåp  i vårat cp-hus, love it! I alla fall, o gissa vad vi ska ha där......MARABOUCAPPUCCINO!! När vi hade slutat så gick vi raka vägen till kvantum för att köpa oss ett nytt paket som kommer passa till vårt lilla skåp..
halelejuah!

I alla fall, idag har de varit jättekul i skolan, igen :) O imorgon börjar vi kl halv tolv, chiiiiill!

Nu ska jag ut till min snutteplutta, florran alltså :)
hare bra! / Emma

3 timmar senare..

sådär, nu e garderoben rensad, rummet städat o matten gjord, nu e de bara naglarna kvar :)

O nu ska jag sätta in lite bilder fårn igår..


sarah visar upp vårat fina dekorerade bord


de tre servitörerna


igen


innan alla kom


tårtan


brudparet dansar bröllopsvalesen


De var våran kväll, väldigt rolig! :)

Nu står naglarna på tur, hare bra!/ Emma

Söndag

Nu sitter jag här igen, har varit ute me florran, frida o krall på en ridtur, o så har vi mockat o så..
Idag vaknade jag kvart i tolv, haha, shit asså, men de va väl de jag behövde kändes de som, man blir trött efter en skolvecka..
I alla fall, jag hade typ värsta shemat framför mig idag, för stallet som e avklarat, o nu ska ja typ renasa ut min garderob, o städa rummet, sen göra de av matten som inte blev klart i fredags, o sen fixa mina naglar, o de kan ju behövas.
Igår va sarah, christa o jag o serverade på ett bröllop, de gick jättebra! sätter in lite bilder sen o berättar lite mer, men vi fick åka hem runt nio-halv tio, så jag åkte hem till fam olsson som hade födelsedagsparty för Patrik som fyller 15 Idag, GRATTIS PATTE! Sen kom vi väl typ hem där ifrån runt ett nån gång, jag fick köra bilen hem o pappa tog moppen, de gick väldigt bra den här gången :)

I fredags var de ju kräftis hos carro som milla redan har berättat om, men de va skitkul! <3 Jag sätter in lite bilder:
      

haha, najs ha!?

Nu ska jag städa mitt lilla rum, Hare!/ Emma

Kräftskiva! <33

Igår hade Carro kräftskiva som var himla trevligt :)
Jag kan ju säga på en gång att jag och Emma vann kräft-ätar-tävlingen! Vi åt 20 stycken var ;D!

Det var jag, Emma, Carro, Christa, Sarah och Kristy som satt ute på Carros veranda och svullade :)
Först var det förrätt, en macka med ost och.. vad hette det?? En olivsmörja.. Asgott! :)
Sen var det kräftor, paj, sallad och mackor till "varmrätt", och till efterrätt var det enligt traditionen = Grillad banan med choklad i och glass, och "chokladfingrar" eller vad de kallas! MUMS! Jag blev lite seg mot slutet, så jag somnade typ i Carros säng... ;) Haha, och höll på att mosa Sickan!
Sen åkte vi hem, ag var hemma vid 00:00-tiden, ganska precis :P

I natt frågade Donken mig om ville med på bio och se Arn, men jag är så jävla seeg efter skolveckan, så jag tackade nej, jag hänger med er nästa gång ;P Sorry! (a) ;)

Sen har jag nog inte så mycket mer att berätta, jag trivs som bara den i nya skolan! Och alla kompisar som jag har snackat med gör ockå det som tur är :)

Nu ska jag gå och träna lite trumläxor och plugga traktorkort... Hare!! /camilla

 Hahaha, tyckte att den här bilden passade xD

Kräftis!

Kom typ nyss hem från skolan, sitter nu o dricker chokladkaffe :) o äter fridas nybakade negerbollar, massa choooooklad!
Idag har de varit jättekul i skolan, de blir bara bättre o bättre för varje dag asså!

Ikväll e de kräftis hos carro, häääärligt!

men orkar inte skriva, hare bra! vi hörs ju ikväll/ Emma

Hallelåja

Jaha, snart ännu en vecka avklarad i skolan. Det är kul faktiskt, för vilket ämne man än har så är det relaterat till musik :)
Igår hade vi för första gången jazzensemble. = ASKUL!! Det var jag på trummor, Oscar och Mimmi på blås, Kalle på elgitarr och Joel på piano. Och igår snackade jag med en trummis från 2an och rådfrågade lite vad han tycker att man ska köpa för mallets, pukstockar m.m.... Himla snäll är han :)


Carro, vilken tid ska jag komma till dig imorrn? :)


Idag åkte jag hem till farmor o farfar en stund, och så fick jag nåra halsband av farmor, himla fina :)

Ikväll är det Ghooost Whisperer, får man inte missa :P

Pöss på er, Camilla

Rep-Söndag

Nu har jag nyss käkat falukorv och makaroner, gott.
Erik, Olov och Donken åkte hem för en liten stund sen, vi repade, Donken kollade ;). Vi spelade igemon "Et", "Aj!", "Cowboysarna" och nån ny låt som jag inte hade hört förut. Efter en stund så satte vi oss och kollade på gamla filmer och kort från spelningar från Nixta o Västerby, och fy faan vad kul det var! :D hahaha

Imorrn är det skola igen, ska bli kul :)

Emma, har du smakat på nya te-et? Det har jag, det var asgott ;)

See ya, Puss Camilla! :-)

Regnar bort

hejsvejs! Nu ligger jag i min säng med pusen på ena sidan brevid mig o en bunt me tidningar på andra sidan, o kollar på seinfeld, hela dagen har bara regnat bort..
idag har jag ridit lektion, sen red jag med säja runt byn, fick också låna en hästgrej av henne..sedan red jag hem, mockade, mamma o pappa kom hem från regarn o vi käkade lite lurre, sen la jag mig o kolla på seinfeld, o eftersom de e så himla kallt nu, så höll på att frysa ihjäl, så jag badade, o nu ligger jag här, chillit...så nu har jag inga andra planer än bara fortsätta med att kolla på tv, läsa tidningar o kolla runt på datan..

Nu e de bara en lovdag kvar, sen börjar skolan..
hare bra!/ Emma

Jag skulle bara käka, kan berätta mer nu ;)

Jahapp, så här började det. Jag gick upp vid halv 6 för att inte behöva stressa allt för mycket, gjorde mig i ordning och gick till bussen. På bussen när jag satt där och var lit halvnervös med huvet fullt av tankar, så fick jag ett sms av Emma,"Lycka till på första dagen :)". såå gulligt:D!
Jag kom till Stockholm södra typ alldeles för tidigt, (men annars hade jag kommit för sent) så jag gick runt och kollade lite innan några andra kom... Då gick vi in i huvudentren, och alla stod nervösa och tog små Överlevnadshandböcker som äldre elever hade gjort till oss, ganska kul faktiskt :P
Väl inne i aulan så satt det 3 lärare och spelade lite bakgrundsmusik tills tiden var inne för att ropa upp klasserna. Självklart blev min klass uppropad näst sist... Menmen.. ;)
Sen gick vi till klassrummet, lärde känna varandra lite och fick MASSA information...Sen gick vi runt lite i skolan, och sen var det lunch. Ojojoj, inte Sunnerbymat kan jag säga :) Haha, undra hur vana vi är med äcklig mat ;P
Sen gick vi till idrottssalen och hade lite lära-känna-lekar, och sen gick vi tillbaka till aulan och hade lite IT-information.

Sen gick jag till Birka musik och skulle hämta ut mina vispar, pukstockar och mallet, som inte hade kommit.

Sen åkte jag hem :D

Södra Latin! :D



Ett snabbt inlägg, här är från när de ropade upp oss in i våra klasser, jag går i Bästa klassen MU1a :)

PUSS PÅ ER!!! // Camilla

Sockerkaka..

Nu sitter jag o tittar på min fina sockerkaka som ligger o solar i ugnen, ska bjuda på lite fika sista jobbardagen imorgon..
Idag har jag sutit o planat små rörbitar o putsat dom från olja o de för att sedan kunnas svetsas, de fick ännu en dag att gå...
sedan när vi slutat åkte pappa, jag, markus o patrik o kollade på bilar på "Exklusive cars" shit va fina bilar dom har där asså, vi bara gick runt o dreglade lite bland alla hummrar, dodgear, mustanger o aaa,,,härligt!
kolla själva:
  e den inte underbar!

sedan åkte vi till ett klätterställe som jag hade planer på att börja klättra på förut, de har jag nu me, men killen på pappas jobb som skulle lära mig slutade så klart o nu bor han i oslo, haha men pappa o jag kollade lite när de hade öppet o så o all sån info, så.....nån som vill börja klättra med mig? :)
O sen åkte vi o åt på Mcdonalds, mmmuuummma

Hade så himla kul påvägen hem, tävlade lite med en volvoraggare, o pappa fick riktig spinn på bakhjulen, vi höll på att skratta ihjäl oss, hela vägen hem bestod av underbara jacobsson skämt! haha

Neä, nu måste min kaka ut om typ 5 min, hare bra!/ Emma


P.S Milla, hur hade du de på skolan idag, PÖSS!

Måndag

Nu sitter jag här i köket o pratar lite me sarah, o kollar runt, tror jag ska köpa mig en till johnny cash tröja, råkade stänka ner min me blå färg idag när vi målade om en konteiner ;)
Har precis ätit middag o städat mitt rum så ska väl snart klä på mig lite o gå ut till min lilla bebis, florran..
Igår försvann min mobbe, hittade den inte nånstans när jag skulle gå o lägga mig, ringde flera gånger, så somnade lite oroligt o var tvungen att va utan den idag shit asså! har känt mig helt naken utan den lilla prylen, men nu när jag kommer hem så ser jag den ligga på köksbordet, de va tydligen så att den legat i floras box hela natten, o eftersom hästarna fick va inne igårnatt så kunde den lika gärna vara krossad nu, men min lilla florra e duktig o inte trampa eller ligga på den, stackarn, va rädd hon måste ha blivit när jag ringde till den tusen gånger igår...

I alla fall, Nu e måndagen avklarad, lika kul på jobbet idag som alla andra dagar ;) Nu e de bara fyra dagar kvar, sedan helg + måndag sedan börjar skolan....eeeeeeehh

Nu ska jag kolla runt lite, sen gå ut, hare bra! / Emma

Söndagsångest......neä....

holahola! Nu sitter jag i köket o lyssnar på musik o väntar på middag..
idag har mamma o jag storstädat stallet, o jag har ridit lektion, det gick mycket bra, på´t igen nästa söndag..
Vid den här tiden brukar jag ha riktig söndagsångest inför jobb/skola, men inte idag, de e nästan så man längtar lite till de lilla sommarjobbet :)

Som milla skrev i sitt inlägg så var vi i barkarby igår, shitkul asså! Dagens mening, tjenare grabbar! haha, de går faktiskt inte att förklara varför, jag säger bara som katt o hund haha
I alla fall, tack milla för att jag fick följa med, riktigt kul hade jag o johnny cash flaggan hänger fint på min lilla vägg.
Lite bilder:
    

Najs ha? :)

här e en låt som snurrar i mitt huvud, om o om o om o om igen............
http://www.youtube.com/watch?v=wGMnW7FKFvg- Miss Li "Oh boy"

hare bra!/ Emma

Barkarby med grrrlsen!

Hej!

Idag var jag, Emma och Christa till Barkarby, mycket trevligt måste jag säga! :)
Igår kom de typ vid 20:00-tiden, så spelade vi lite kort, sen kollade vi på "Som katt och hund", men den var inte så bra, så då såg vi - jag och Emma - "Wrong turn" istället, shit vad den är bra alltså!! :) Sen somnade väl jag i alla fall vid, vad kan den ha varit.. 00-01..? Sen vid 5:45 så ringde väckarklockan igen, dags att gå upp... Vi käkade frukost och gjorde oss i ordning på väldigt kort tid, och sen drog vi iväg. Vi mötte de andra i Olds-klubben hemma hos Marre och Tommy, och sen bar det iväg till det omtalade Barkarby!

Ja, vi gick runt och kollade på marknaden, snackade med lite trevligt folk m.m. Trevlans!!  Hoppas att ni hade kul, det hade iaf jag ;p. Jag köpte en svart väska med vita prickar, och Emma köpte en Johnny Cash-flagga, och Christa köpte ingenting :P

Bara 4 dagar, 12 timmar och 36 minuter kvar till Södra Latin, (om jag räknade rätt :P)

Hare bra!! Pöss / Camilla

latmarre

Nu sitter jag här igen på jobbet, har slutat för idag o killarna gymmar, inte jag......det räcker me träningen man får här i allafall :) Idag har vi städat, hela firman, o alla bilar, oo, aa, överallt! Imorn får jag o grabbarna ledigt! finns inte jobb nu för killen som sköter laserskärmaskinen kommer tillbaka på måndag o då kommer de finnas jobb kan jag ju säga, de ska böjas o slipas o packas..
O som ni läste millas inlägg så ska jag följa me till barkarby på lördag, shit va kul! :) läääängtar faktiskt, ska ringa milla när jag kommer hem o höra lite va de e för äventyr :)

Just de, igår va familjen olsson hemma hos oss o kollade hotell som vi skulle kunna bo på, för den 25 septermber åker hela släcketn olsson/jacobsson + mormor till LONDON!! aaaaaaaaa, de e typ det enda som patte o jag typ pratar om hela tiden, de ska bli så himlans kul! men vi hittade inget hotell, så ska säkert kolla ikväll med.

o så börjar ju skolan snart, den 19 augusti, ska också bli kul, hoppas de e så bra som johanna har sagt nu :) men de tror jag nog

sådär, nu har jag skrivit av mig lite, ska kolla runt på pea nu, hare bra så länge!/ Emma

Jag, Diana och Bandit

I förrgår fyllde Sarah 16år! Grattis!! Hon hade ett partaj som var skitkul, vi kollade på "Det 6e sinnet", och jävlar vad bra den är! :) Hahaha, jag tycker att vi ska döpa festen till Choklad-kalaset ;) Nog om det... Sedan när vi la oss och skulle sova så började vi snacka, och det tog aldrig slut, så vi sov i 6 timmar, och sen fick vi gå upp för vi skulle till stan och handla. När vi var där - Jag, Sarah och Christa - så såg vi Mikael Nykvist, och då tänkte vi gå tillbaka och ta en autograf till Emma, men vi hade varken penna eller papper, så det sket sig :) Haha...

Sarah var storshopparen idag, hon köpte en väska, 2 tröjor, skor, plåster;) och ett paraply.. Var det nåt mer? Christa köpte 2 tavlor, en klocka och en tröja. Och jag köpte en skinnjacka och ett "Fransk manekyr-set". :) Trevligt var det! Haha, Christa har också ett sjätte sinne, himla gulligt, men jag skriver inte här vad det är ;) Haha när vi var på Donken så kom en engelsman, (säger man så??) och satte sig vid oss, och han sa : "Hello, ladies!" Då gav Christa honom sin blick och sin min typ "Vad faan gör du?", den där som bara hon kan göra, och då sa han: "Oh, sorry" och gick därifrån xD Haha

Japp, det var det. Nu är det en vecka kvar till Södra Latin :D Jag är väldans nervös måste jag säga!!
Och juste, på lördag ska jag, Emma och Christa glida till Barkarby i våran Oldsmobile, fy faan vad kul säger jag bara !!! :D:D Det kommer vara massa snygga bilar, marknad och fullt med raggare över allt ;) Vi åker typ 6 på morgonen och kommer hem någon gång på natten :)

Ja, nu ska jag käka nåt:) Vi ses! // Camilla <3

På jobbet

Nu sitter jag här vid datorn på kontoret på de lilla jobbet, har precis slutat för idag o grabbarna skulle träna på gymmet så jag passar på att skriva mig ett litet inlägg..
Idag har jag, markus o patte varit ute heeela dagen, eller dagen började med att både pappa o jag försov oss till kvart över 6, den tiden som vi skulle hämta upp patte o markus, slänger på sig blåkläderna o upp me håret i en toffs, aaah, skönt att bara kunna sunka runt bland alla gubbar som ser ut som en själv haha, i alla fall fikar o börjara arbeta,  vi började me att rensa bort massa "träd" runt staketet runt firman, sedan rensa allt ogräs runt firman, sen har vi stått o skrapat bort rost på en stoooor "konteiner" eller hur de stavas. som imorgon ska bli målad blå, samma färg som firman..men nu e jag väldigt trött, i handen, benen, ryggen m.m, men inte ska jag klaga, har jättekul, större delen av dagen har bestått av uttryck som "mmpaaaaaatrriik" a´la robban, hahah, shit asså, vi roar oss själva kan man väl säga medans man står o filar på nåt... jaa, vad meer...? Vi fikar, vi jobbar, vi äter lurre, o ja...imorn ska vi måla, o sen blir de arbete inne vid nån maskinis, roligt roligt!

Ska väl åka me pappa hem kl halv 6, så ska väl kolla runt lite..
hare så bra! / Emma

Hejsan hoppsan!

I förrgår var jag och syrran funktionärer på folkracebanan, det var rätt kul faktiskt : ) Jag träffade massa folk som jag inte har sett på länge, som Tessi, Donken, Get-Micke, Jimmy, Stefan m.m.m.....
Och sen igår var jag med Lizette, vi gjorde inget speciellt, typ bara chillade, kollade på tv... Sen åkte jag och Cicci till mormor och morfar, vi var husvakt där inatt, för de är på semester, sen ska Cicci och Gustav vara där i typ en - en och en halv vecka till..
Idag har jag kollat på de sista avsnitten av Ghost Whisperer sessong  1, ojojoj, det var sorgligt säger jag bara !

Sen kollade jag runt lite på youtube, och så hittade jag en tjej som var väldigt duktig på att sjunga! Kolla på det här! :
http://www.youtube.com/watch?v=HdRO091Bwkw&NR=1 , kolla också när hon gör Jolene! Sketabra!

Ja, alla sladdar är utdragna pga åskan, så nu sitter jag här vid den bärbara och försöker hitta nåt kul...

See ya // Camilla <3

Ps: Bara 11 dagar kvar till gymnasiet! : D  Ds.


tråkigt

Hej! har ovanligt tråkigt i de här fula vädret, usch va de regnar, som igår, de slutade ju aldrig
har inte gjort så mycket idag, varit i stallet, övningskört o suttit här, o de imorn e sista lediga dagen, shit asså!

Just de, hittade de här:
visste du att....

...man nyser i en hastighet av 160km/tim.


...Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.


...1 300 liter svett kommer att spridas ut i atmosfären per människa.


...10.368.000 steg innebär att 12 nya par skor slits ut och kommer att kastas till närmaste papperskorg.


...den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.


...den genomsnittliga 18-åringen sett 26000 mord på TV!


...en människa i genomsnitt har 100 000 hårstrån på huvudet.


...det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.


...myror alltid ramlar på höger sida när de är berusade.


...en loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd, det är som om en människa skulle hoppa lika långt som en fotbollsplan.


...människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.


...en kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.


...i Sydafrika finns en jättelik daggmask som kan bli 6, 7 meter lång.


...en sjuttioårig människa i genomsnitt har stoppat i sig 30 ton mat - ca 6 elefanter.


...man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.


...genomsnittsmänniskan äter under sin livstid ca 50 ton mat.

Mycket intressant :)

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting/ Hare bra!/ Emma


Bada

nu så ska jag snart åka o bada på lilla blåbärsudden, tänkte bara skriva ett litet inlägg först.

Nästa vecka börjar jag jobba, jippi..så man kan ju typ säga att mitt sommarlov e slut, jobbar två veckor sen börjar skolan, buuuhhhuu..
men aja, jag tror nog att jag klarar det, de e ju liksom kul i gymmnasiet hoppas jag, o att jobba ska inte bli så himla tråkigt, jag har ju putte o markus, o pappa finns ju alltid till hands där (ska jobba hos han) men det är inte jobbet jag oroar mig för, utan de tidiga morgonen, jaja..
måste ta vara på solen nu i alla fall, känns som solbrännan börjar ramla av men de kanske bara jag som inbillar mig hehe

just nu sitter jag o lyssnar på Lars winnerbäck o lisa Ekdahl, de e ju så man får tårar i ögonen, de känns bara som den passar in för mig just nu.....
http://www.youtube.com/watch?v=BXAe4xruJNI&feature=related- kom änglar

nu ska jag packa badväskan, hare bra!/ Emma

RSS 2.0